VisitEpirus - Ο τουριστικός οδηγός για την Ήπειρο - The tourist guide of Epirus

Χέλι με σπανάκι στον φούρνο

Υλικά

  • 1 χέλι ενός κιλού
  • 2 κιλά σπανάκι (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
  • λάδι
  • πιπέρι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Χαράζουμε το χέλι σε κανονικές φέτες, χωρίς να το χωρίσουμε σε κομμάτια και το αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε ελάχιστο λάδι στο ταψί και τοποθετούμε το χέλι και το καλύπτουμε με το ωμό σπανάκι. Το αφήνουμε να ψηθεί για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς.