VisitEpirus - Ο τουριστικός οδηγός για την Ήπειρο - The tourist guide of Epirus

Βατραχοπόδαρα Νήσου Ιωαννίνων

Υλικά

  • βατραχοπόδαρα
  • αυγά χτυπημένα
  • σιμιγδάλι
  • καλαμποκέλαιο (για τηγάνισμα)
  • λεμόνι για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Βάζουμε στο τηγάνι τόσο τηγάνι τόσο λάδι όσο χρειάζεται για να καλυφθούν τα βατραχοπόδαρα και τα αφήνουμε να κάψει καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Πανάρουμε τα βατραχοπόδαρα στο σιμιγδάλι και το αυγό και τα τηγανίζουμε και από τις 2 πλευρές για 4 λεπτά περίπου.